Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/kustend2/public_html/plugins/system/jsntplframework/libraries/joomlashine/template/megamenu.php on line 228
ИНТЕРНЕТ – РЕКЛАМА ЗА ПРОЕКТНА ДЕЙНОСТ

Навигация

Проект № CB006.1.11.079 „Зелени детски градини за устойчиво бъдеще“

 

 

ИНТЕРНЕТ – РЕКЛАМА

Кметът на община Струмица Коста Яневски, държавният секретар на Министерството на местното самоуправление на Македония Кирил Парталов, Светослава Макенджиева- директор на дирекция “Здравеопазване, социални дейности и жилищна политика” в община Кюстендил изразиха задоволството си от изпълнението на проекта „Зелени детски градини за устойчиво бъдеще”, който се реализира по програмата за ТГС България- Македония. Те участваха в Заключителната пресконференция по проекта, която се проведе на 05.06.2018 г. в Струмица, Македония. След нея те бяха гости на Трансграничен панаир „Еко забава за деца Струмица- Кюстендил”, който се проведе в реконструираната по проекта детска градина, в градския парк на Струмица. На сцената се изявиха деца от ДГ „Първи юни”- Кюстендил, България и от ДГ „Детска радост”- Струмица, Македония.

 
 
 

 

 

Проектът е съфинансиран от Европейския съюз чрез Програма Интеррег-ИПА за трансгранично сътрудничество България-Македония.

Тази публикация е направена с подкрепата на Европейския съюз, чрез Програма Интеррег-ИПА за трансгранично сътрудничество България-Бивша Югославска Република Македония, CCI No 2014TC16I5CB006. Съдържанието на публикацията е отговорност единствено на Детска градина „Първи юни“ град Кюстендил и по никакъв начин не трябва да се възприема като израз на становището на Европейския съюз или на Управляващия орган на Програмата.

Вижте също ...

Търсене

Времето в Кюстендил

 

Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com