Навигация

Помогнете за развитието на сайта...

Можете да помогнете, като ни позволите да ползваме част от ресурса на Вашия компютър за добив на криптовалута!

Loading...

Благодарим Ви!

Планета Пайнер

More
10 години 4 седмици ago #3428 от Lyuben_K
Lyuben_K created the topic: Планета Пайнер
Новата дискотека на мястото на Боби бар. До колкото съм разбрал съществува от миналата година. Дайте да я коментираме и нея.
Аз бях там преди няколко седмици, да видя за какво става въпрос... Първоначално ми направи добро впечатление - новичко, добре направено, симпатичен и хубав персонал. Осветлението почти изцяло е направено със светодиоди (в това отношение съм малко пристрастен, защото и аз произвеждам LED осветление) и е добре направено, който го е правил си е разбирал от работата. Обслужването ми се стори добро, по най-повърхностно впечатление, защото не съм стоял вътре повече от половин час :angry:
И сега неприятната изненада :woohoo: оказа се, че няма къде да си отавя чашата, а не ли да седна!!! Абсолютно всичко е резервирано. Ами тогава защо ме пуснаха да вляза без резервация? В такъв случай трябва да казват, че цялото заведение е резервирано или пък да има табела "ЧАСТНО ПАРТИ" както правят в София. Доста тъпа ситуация - почти няма хора, то си беше рано - малко след 11, а трабва да си държиш чашата в ръка. Дори полиците за правостоящи резервирани до една FUCK!!! Поне тях да бяха оставили за обща употреба.
Е такова нещо виждам за пръв път в живота си. Надявам се е било единичен случай и персонала на входа да не са били подготвени, а не търговска лакомия - на колкото може повече хора да вземат пари за входа а после ако искат да си ходат, някои може и да се преебат да поръчат нещо преди да забележат за какво става въпрос.
Не изчаках да вида що за купон правят. Някой може ли да каже? Ако случайно реша да ходя пак там, ще питам на входа има ли НЕрезервирани места преди да си дам парите за вход. Съветвам и другите, които не са постоянно в Кюстендил и не са запознати да направят същото.

www.kry4ma.com --> Първата българска виртуална кръчма
Влез и се забавлявай!
More
10 години 3 седмици ago #3435 от zaharieva
zaharieva replied the topic: Отг: Планета Пайнер
Не, случаят ти не е единичен! Чисто и просто собственикът е много алчен! Какво ще кажете за това,че на 8.03 дамите плащаха вход наравно с мъжете?!!!!!!!
More
10 години 3 седмици ago #3438 от Lyuben_K
Lyuben_K replied the topic: Отг: Планета Пайнер
Странно, в заведенията в близост до офиса ми в такива дни не само е с отстъпка за дамите или пък с изобщо безплатен вход, а някои дори им предлагат и безплатно питие. Като гледам как се пълнят, този малък жест едва ли им намалява печалбата. Конкуренция... кръчми и дискотеки много на едно място, а клиенти - ограничен брой (макар че вече не са само студенти и баш майстори от фирми в района, ами идват от цяла София)

www.kry4ma.com --> Първата българска виртуална кръчма
Влез и се забавлявай!
More
9 години 4 месеца ago #6731 от niki_2008
niki_2008 replied the topic: Отг: Планета Пайнер
Ами... наблегнете на втората дума от дискотеката и ще си отговорите на много от въпросите:

Планета ПАЙНЕР

А всеки фолкаджия знае, че по-алчни от Пайнер няма !

Когто искаш нещо наистина много, ще намериш начин да принудиш съдбата да отстъпи.
More
9 години 4 месеца ago #6787 от mar4ella
mar4ella replied the topic: Отг: Планета Пайнер
Интересно е защо в Планета ПАЙНЕРзапочнаха да гостуват "изпълнители " от други звукозаписни компании.Мислех,че това е запазена марка,но всъщност и аз много не я разбирам чалгата...:unsure:
More
9 години 4 месеца ago #6788 от Къцъвецо
Къцъвецо replied the topic: Отг: Планета Пайнер
Всеобща криза Марче !!!:laugh:

Коалиция за Успешно Развитие на Европейските Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)

К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!...

Вижте също ...

Търсене

Времето в Кюстендил

 

Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com