Навигация

Помогнете за развитието на сайта...

Можете да помогнете, като ни позволите да ползваме част от ресурса на Вашия компютър за добив на криптовалута!

Loading...

Благодарим Ви!

Учители се учиха да оказват първа долекарска помощ

More
4 месеца 4 седмици ago #15351 от Кюстендил Инфо
Кюстендил Инфо created the topic: Учители се учиха да оказват първа долекарска помощ
На 12.11.2017г. в Трето основно...

На 12.11.2017г. в Трето основно училище "проф. Марин Дринов" се проведе обучение по оказване на първа долекарска помощ на учителите. Бяха засегнати всички възможни сценарии на спешност в училищната среда. Всяко теоритично занятие бе съпровождано с практически упражнения.

Обучението се провежда от "Академия Първа Помощ", чиято мисия е да предостави по възможно най-достъпен, лесен, забавен и практичен начин всички онези умения и познания, които са необходими, за да оказване на помощ на човек изпаднал в беда.
Курсовете са подходящи за всички любители на планината, екстремните спортове и алпинизма, както и за всеки желаещ да усвои основни техники и познания, касаещи правилното оказване на първата помощ.

Академия Първа Помощ е единствената организация у нас, одобрена от Министерството на Образованието и Науката, да изработи и внедри курс по първа помощ за учители и педагогически специалисти. От тази учебна година това обучение е достъпно до всички училища и детски градини у нас и е предоставено от МОН.

Всяко училище може да проведе такова обучение за учителите си. Всеки преминал обучението получава сертификат и акредитация от МОН.

снимка: Академия Първа Помощ

Вижте също ...

Търсене

Времето в Кюстендил

 

Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com