• Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
Кюстендил Инфо - Форум
Добре дошли, Гост
Моля влезте или се регистрирайте.    Забравена парола?
С 20 ваучера от „Аз мога” започват обучения в „Информационно обслужване”-АД
(1 разглежда(т)) 1 Гости
Отиди най-отдолу::Нова тема::Отговори
ТЕМА: С 20 ваучера от „Аз мога” започват обучения в „Информационно обслужване”-АД
knvn
Fresh Boarder
graphgraph
Изключен Вижте профила на потребителя
С 20 ваучера от „Аз мога” започват обучения в „Информационно обслужване”-АД 1 година(и), 10 Месеца  
В тази тема се дискутира статията: С 20 ваучера от „Аз мога” започват обучения в „Информационно обслужване”-АД nnАз ли нещо не разбрах?... "обучения ... за лица наети чрез бюрото по труда..."??? Програмата е за всички работещи!!! Няма значение дали си нает чрез бюрото по труда или не! Моля автора да си провери инфармацията, за да не става такова дезориентиране, а ако аз нещо не съм разбрала - извинете! - значи не е било достатъчно ясно, което отново води до извода, че автора трябва да се замисли...
Иначе, програмата си заслужава - има доста и различни курсове, от които си струва човек да се възползва. Не плащате нищо, а може да спечелите доста (знания), освен ако не заработи отново някоя схема за източване на средства, в което сме специалисти...

Записано в лога Записано в лога
  Reply Quote
Хънтер
Junior Boarder
graphgraph
Изключен Вижте профила на потребителя
Отг:С 20 ваучера от „Аз мога” започват обучения в „Информационно обслужване”-АД 1 година(и), 10 Месеца  
Щом можеш, започвай да се обучаваш. Приятно!

Записано в лога Записано в лога
  Reply Quote
Отиди най-отгоре::Нова тема::Отговори

Времето

Парите

Търсене